avui tots som libis

Em costa muntanyes parlar de Gaddafi i el seu règim, i de la seva ignominiosa actuació contra el poble sobirà, amb arguments enlloc d’amb insults.

Potser el pitjor del que està passant a Líbia per culpa d’aquesta hiena disfressada de bufó és que ens fa perdre l’esperança. Ningú havia dit que fos fàcil. Però aquest ésser que no mereix ser considerat humà està bombardejant amb armament fabricat a Occident a la població desarmada com si fóssin objectius militars. La mediocritat intentant esclafar la Dignitat. Potser el règim és més fort, només potser, però els libis son més. Tot i així no em sento amb coratge d’animar als àrabs a seguir clamant per la Llibertat si això significa una massacre que només té cabuda en la ment malalta de Hitler, Stalin o aquest de la tragicòmica escena del paraigües.

Només hi ha una cosa que valgui més que la Llibertat, la Vida.

Hi ha pobles que pel seu sacrifici i enteresa s’inscriuen en lletres majúscules en la Història per a la resta de l’eternitat. Si els libis aconsegueixen alliberar-se s’hi hauran guanyat un lloc. Si decideixen seguir afrontant aquesta carnisseria seran herois. Si, pel contrari, decideixen que no poden assumir aquest preu en sang, el coratge demostrat fins avui ja els hi ha convertit en herois.

No vull desmerèixer la resta d’àrabs que segueixen arriscant-se i manifestant-se per la Llibertat. Tots ells ja han passat a la posteritat. Però els seus germans libis estan escrivint la més dolorosa pàgina d’aquesta Revolució. Esperem que la seva lluita sigui prou forta per evitar que ningú torni a emular, ni demà ni mai, aquest gran esperpent a qui fins ahir deixàvem plantar la seva haima de la vergonya als patis de casa nostra.

Avui tots hem estat bombardejats en la nostra dignitat, en la nostra humanitat. Però no tots hem mort.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s